Snygga till skalet till iphone 13 pro max

Om du vill göra din iphone 13 pro max lite mer personlig kan du pynta ditt skal på ett roligt sätt. Det finns många pynt att köpa men om du har tid och lust kan du även göra dina egna dekorationer. Då kommer du garanterad vara ensam om din mobil. Här får du de bästa tipsen på hur du kan pynta din telefon.

Satsa på ett bra skal

Även om du vill smycka ut din telefon bör du aldrig kompromissa när det kommer till säkerheten. Därför bör du först och främst välja ett bra iPhone 13 Pro Max skal som är anpassat för just denna typen av mobil. Det finns flera genomskinliga modeller som är perfekta för utsmyckning. Om du väljer ett genomskinligt skal kan du klistra på olika klistermärken. Välj några motiv du tycker om eller något som speglar din personlighet. Det är dessutom enkelt att sätta på nya klistermärken om du tröttnar på dina nuvarande motiv.

Skapa personliga tryck

Det finns flera sajter på nätet där du kan skapa dina personliga texter eller tryck. Dessa kan du sedan beställa hem och klistra på baksidan av din telefon. Då kan du fixa något fint budskap som passar dig. Du designar själv ditt tryck och kan även välja färger. Då har du stor möjlighet att vara kreativ och göra ditt skal till något alldeles extra. Dessa kan du också byta ut när du känner för något annat.

Om du vill göra något personligt kan du klistra på bokstäver med ditt namn eller namnet på någon som betyder mycket för dig. Det finns även klisterlappar med emojis du kan köpa som är ett fint sätt att uttrycka sig på. Det är verkligen bara din egen fantasi som sätter stopp för vad du kan åstadkomma. Tänk bara på att inte tumma på själva skyddet. Om du har ett genomskinligt skal är mobilen mer skyddad om du skulle tappa den i backen. Du kan även köpa ett skärmskydd till framsidan som skyddar mot repor och stötar. Det är lätt hänt i vardagen.

Använd pyssel till barn eller scrapbooking

Du kan hitta mycket pyssel och pynt om du tittar i leksaksaffärer eller sådant som egentligen är till för scrapbooking. Några exempel på saker som passar bra till mobilen är:

  • Rhinestones med klister på baksidan.
  • Glittrig och självhäftande tejp
  • Dekorationsetiketter som går att fästa på baksidan.

Rhinesstones i olika färger är perfekt om du vill ha en tjejig telefon som glittrar. Dessa går att sätta fast på telefonen var för sig eller i olika remsor. Här har du verkligen chansen att vara kreativ och klippa ut olika mönster. Ta mått på skalet och gör upp ett mönster vid sidan av innan du klistrar fast det på telefonen. Då kan du vara säker på att du gillar det. En stor fördel med en telefon som iphone 13 pro max är att du har en väldigt stor yta att jobba med. Du får plats med väldigt fina mönster och dekorationer utan problem.