Inred billigare med rabattkoder och andra knep

En stilren inredningsstil behöver varken kosta en förmögenhet eller vara svår att få till. Det som behövs är intresse och att hålla ögonen öppna för fynd som finns på marknaden. Med en mix av nya inköp och begagnat skapar du ett unikt hem på liten budget.

Först och främst är det smart att ha koll på vilka erbjudanden och reor som finns. Genom att använda dig av en rabattkod för VidaXL kan du handla möbler till superpris. VidaXL är en webbutik som har allt du behöver till ditt hem, både ute och inne. När du besöker webbutiken kan du även få inspiration till olika inredningsstilar såsom industriell, bohemisk och retro. Du får enkelt tillgång till din rabattkod på gratislandet.se.

Shoppa begagnade möbler

Det har med åren blivit alltmer trendigt att handla på second hand bland annat som en följd av klimatdebatten i samhället. Dagens inredningstrender fokuserar ofta på återbruk och att inköpen av nya möbler ska vara miljövänliga. Konsumtionshets och slit och släng har ersatts med vintage och större variation i inredningen.

När du ska handla begagnade möbler finns det några saker som är viktiga att tänka på. Titta noggrant på kvaliteten på möbeln. Är det en trämöbel som går att slipa och laga samt måla om? Består möbeln av en spånskiva eller är det en möbel i plast med en ful yta? I sådant fall kan den vara svårare att fräscha upp. Välj gärna varumärken som är kända för sin höga kvalitet. Det kommer att löna sig i längden eftersom de håller bättre.

Fördelar med second hand

  • Miljövänligt
  • Unik inredning
  • Trendigt

Inred exklusivt med liten budget

Att inreda stilrent och exklusivt handlar om kunskap i hur olika möbler, färger och former ska kombineras. Det viktigaste är inte att ha en välfylld plånbok utan istället gäller det att lära sig mer och ha ett genuint engagemang. I mångt och mycket är en personlig stil det mest intressanta när det kommer till inredning.

Några knep för att inreda trendigt och exklusivt med lite pengar är att vara uppmärksam var du än befinner dig. När du reser utomlands är det perfekt att passa på att fynda. Dels beroende på att det ofta är billigare och dels för att du har mer tid att leta reda på de riktiga pärlorna. Ytterligare ett knep för den sparsamma inredaren är att satsa på arvegods. Har du en äldre bekant som gått bort och där hela bohaget ska tas omhand? Eller så kanske du har en släkting som vill ha hjälp med att rensa förrådet? Varför inte erbjuda att hjälpa till med rensningen och samtidigt ta chansen att hitta något snyggt till ditt hem?

För att få till pricken över i:et i ditt hem till en billig peng är det viktigt att ha rätt inredningsdetaljer. Denna typ av detaljer kan kosta nästan hur mycket som helst men kan också vara nästan gratis! Posters, växter och textilier går att få tag på billigt och kanske har du till och med vänner som vill förnya hemmet och då skänker bort krukväxter eller liknande.