Inred sovrummet till rätt pris – budgettips!

Drömmer du om ett lyxigt sovrum med äkta hotellkänsla, men räds av tanken på hur dyr inredningen är? Med rätt medel kan du faktiskt få till precis den inredning du önskar. Det går att inreda med lyx utan att det kostar skjortan!

Hur kan du då inreda utan att spricka budgeten på första köpet? I den här artikeln får du ta del av budgettips på hur du skapar ditt drömsovrum!

Fynda möbler på rea

Vill du ha en bra säng kan bara det köpet leda till att det snabbt blir slut på sparkassan. Men det finns ett bra knep för att komma ner i pris även på kvalitetssängar. Ett tips är sängrea hos Sängvaruhuset där du hittar bra kvalitet till nedsatta priser. Du kan köpa en stilfull säng i god kvalitet som sprider lyx i sovrummet utan att prislappen svider.

På Sängvaruhuset kan du dessutom köpa kompletta sängpaket i snygg design och du hittar även tillbehör på rea. Du kanske vill ha en fin sänggavel till sängen och kan alltså även inhandla den i samma veva som säng och madrass.

Det är bara att hålla med tidningen Villalivets beskrivning av sänggaveln: ”Det är inte bara trendigt med en sänggavel i sovrummet, det är snyggt och praktiskt också.”

Våga vintage

Ett stående budgettips är att våga inreda med antik inredning som du handlar på andrahandsmarknaden. Du gör rätt i att investera i en kvalitetssäng från Sängvaruhuset för en bra säng är viktigt för sömnen. Men därtill kan du köpa olika objekt och dekorationsinslag på loppis eller annan typ av vintage-handel. Just nu är retro- och vintage-trenden stor och du skapar lätt en lyxig stämning i sovrummet med både ny och antik inredning.