Billiga julklappar 2021

Visst är det härligt med jul och julklappar, få ge fina presenter till nära och kära. Samtidigt finns det många som behöver hålla i plånboken. Här kommer tipsen på billiga julklappar 2021.

Det är roligt att hitta en bra julklapp att kunna ge till en familjemedlem eller vän, göra någon som du verkligen tycker om riktigt glad. Samtidigt är det viktigt att hålla i pengarna och inte köpa julklappar som du egentligen inte har råd med. Tack och lov finns det riktigt bra sajter där du kan hitta roliga, finurliga och fina julklappar till både barn och vuxna. Så får du råd att köpa både en och två julklappar, utan att det påverkar plånboken för mycket. Gå in på Varuhus1 och köp billiga julklappar som doftljus, pennor, spel, badbomber och roliga muggar.

Julklappar

För många kan julen kännas som en stressig tid, särskilt utifrån ekonomin. Du ska handla julklappar, köpa nya kläder, gå på julkonsert, resa och köpa julmat. Det kan bli jobbigt för plånboken. Särskilt om din ekonomi är lite ansträngd redan innan december månad. Först och främst kan du spara in mycket pengar genom att köpa julklappar online, som på Varuhus1. Ett tips är att också försöka köpa julklappar så snart som möjligt. Då har du bättre koll på hur mycket pengar du verkligen har, än att du tror att du ska kunna köpa väldigt billiga julklappar och det blir dyrare än planerat. För det andra är det skönt att redan ha köpt julklappar. Så har du en mindre sak att stressa över. När vi är stressade fattar vi ofta sämre ekonomiska beslut. Du kan också spara många hundralappar genom att använda rabattkoder. Kom också ihåg att ditt värde inte har någonting med hur dyra julklappar du ger. Det viktigaste är hjärtat.

Familjejulklappar

På Varuhuset hittar du olika spel som passar familjer. Istället för att du köper en varsin present till en familj för till exempel 100 kronor per person, så köper du ett familjespel för sammanlagt 150-250 kronor. Då har alla i familjen fått en julklapp, samtidigt som du har sparat in flera hundralappar. Du kan även köpa pussel. Pussel och brädspel är väldigt bra julklappar. De är inte bara en pryl, utan en present som ofta användas tillsammans med andra. Du ger bort en möjlighet till gemenskap och goda relationer.

Skapa egna julklappar

Du kan också skapa egna julklappar. Ett tips är att baka en god kaka eller göra hemmagjort julgodis som du lägger i glasburkar. Sätt sedan på en röd rosett, så har du en jättefin och uppskattad julklapp att ge bort.

Om du känner en familj som har det gott ställt och som du vet brukar ge varandra lite finare julklappar kan du ge dem något hemlagat tillsammans med en liten gåva från Varuhus1. Många som har god ekonomi har inte tid att baka, så de kommer verkligen att uppskatta din julklapp. Ett annat tips är att slå in julklapparna i tidningspapper istället för att köpa julinslagspapper. Tidningspapper med ett rött band är helt gratis, samtidigt som det har en skön shabby chic-känsla och gör att julklappen känns lite exklusivt bohem.