Namnlappsbutiken - Rabattkod 10% Fri Frakt

thumbs up (1) thumbs down (0)

Namnlappsbutiken Rabattkod Dags att besöka NamnlappsbutikenMed namnlappar på barnens kläder, skor och ägodelar slipper du strul med förväxlingar på dagis och i skolan! Genom att märka kläder blir det lättare både för barnen själva och fröknar/lärare att hålla reda på vad som tillhör vem. För barnkläder brukar inte sällan hamna fel annars då barn ofta har likadana tröjor, jackor eller byxor till exempel. Hos oss på Namnlappsbutiken kan du använda rabattkod och här hittar d ett brett utbud med olika typer av lappar där du själv väljer vad det ska stå och vi erbjuder fri frakt, snabb leverans och avgiftsfri betalning med faktura!


Hos Namnlappsbutiken får du 10 % rabatt när du köper för över 250 SEK - Använd rabattkoden "namna250" och aktivera ditt erbjudande genom att klicka på Gå vidare ovan. 


Alla Namnlappsbutikens Märklappar, id-band, märkpennor är fria från Xylene. Likaså är samtliga namnlappar i sortimentet fria från Bisfenol A och Ftalater som är ämnen som är hormonstörande. Namnlappsbutiken är mån om din och dina barns hälsa. 


In och beställ dina namnalappar och du får vips ordning på alla kläder! 

Conrad upp till 25% rabattkod

Conrad upp till 25% rabattkod

Conrad har allt du kan önska dig inom elektronik. Du får upp till 25% rabatt på utvalda varor samt en värdecheck värde 50 kr om du tar emot nyhetsbrev från Conrad.

Lagerhaus Rabattkod

Lagerhaus Rabattkod

Med senaste Lagerhaus rabattkod får du upp till 75% rabatt på din Lagerhaus beställning.

Logga in/Registrera dig Till kommentarer

Tipsa en vän!

Berätta om detta för din vän med e-post. Vi sparar ingen information.

Du är inte inloggad! Logga in för att samla poäng

Eller stäng denna ruta och gå vidare utan att samla poäng.