Elgiganten - Rabattkod

thumbs up (1) thumbs down (0)

Elgiganten Rabattkod

 

Letar du efter rabatt hos Elgiganten? Då ska du följa vår länk Gå vidare för att hamna direkt hos Elgigantens aktualla rabatt. Varje vecka får du nya möjligheter att se de nya rabatter som Elgiganten har på annons. För att göra ett riktigt klipp är det värt att besöka Elgigantens webbsida lite då och då. Deras webbsida är lätt navigerad och du kan välja att göra ett köp online och då kanske med rabattkod och få dina varor levererade hem med fri frakt eller så kan du boka och hämta i varuhus om 2 timmar. I butik kan du då titta närmare på dina varor om du så önskar klämma och känna lite efter att du nyttjat din rabattkod eller kikat vidare genom Elgigantens annons. Rabattkoden lägger du in till höger om varukorgen genom att klicka på ett litet + tecken.

 

Om Elgiganten

 

Elgiganten Aktiebolag är en butikskedja som säljer hemelektronik och ingår i den norska koncernen Elkjøp, som i sin tur ägs av den brittiska hemelektronikkoncernen Dixons Carphone. Elgigantens första varuhus öppnade i Barkaby, Stockholm den 28 september 1994. I dagsläget finns det 77 stycken varuhus som sträcker sig från Ystad i söder till Kiruna i norr.

 

Besök Elgiganten

 

Elgiganten på Youtube - Besök Elgiganten på Youtube

Elgiganten Facebook - Besök Elgiganten på Facebook

 

Elgiganten + The Phone House = Sant!


Sedan september 2015 blev det klart att de två blir ett! El-giganten Phone House riktar sig både till privatpersoner och företagskunder. Inrikting är på mobil kommunikation med alla de stora varumärkena till försäljning.

 

Conrad upp till 25% rabattkod

Conrad upp till 25% rabattkod

Conrad har allt du kan önska dig inom elektronik. Du får upp till 25% rabatt på utvalda varor samt en värdecheck värde 50 kr om du tar emot nyhetsbrev från Conrad.

Lagerhaus Rabattkod

Lagerhaus Rabattkod

Med senaste Lagerhaus rabattkod får du upp till 75% rabatt på din Lagerhaus beställning.

Logga in/Registrera dig Till kommentarer

Tipsa en vän!

Berätta om detta för din vän med e-post. Vi sparar ingen information.

Du är inte inloggad! Logga in för att samla poäng

Eller stäng denna ruta och gå vidare utan att samla poäng.