Omega 3 erbjudande

Extra stark Omega 1000mg proverbjudande

Omega 1000mg - ta hand om dig själv! Endast 39 kr i frakt

Här hittar du kampanjer med riktigt bra erbjudanden när du vill prova Omega 3. Klicka på länkarna för närmare information.

 

Information om Omega 3

Varför Omega-3?Omega-3 fettsyrorna DHA och EPA är troligen världens bäst dokumenterade kosttillskott. Mer än 3000 kliniska studier dokumenterar Omega-3s gynnsamma effekt på hjärta, hjärna, blodomlopp, kolesterol, hud, leder och muskler. Ja, Omega-3 från fet fisk kan faktiskt visa sig att vara din bästa försäkring för ett sunt hjärta och en vital hälsa.

 

Förebyggande är viktigt - använd Omega-3!

Redan vid 30-års ålder, bör man börja tänka på hjärtats välmående. Speciellt den generation som har växt upp på så kallad ”junkfood” och därmed fått i sig stora doser av skadligt mättat fett. Forskarna anser det som högst nödvändigt att denna generation ändrar sin kosthållning, eller sörjer för att få i sig Omega-3 kapslar dagligen.

Det har länge varit känt att Omega 3 är bra för hjärta och kärl. Men visste du att Omega 3 också är supermat för hjärnan? Eller att huden blir vackrare och humöret bättre?
 

Det är de livsviktiga fettsyrorna som finns i fiskolja EPA och DHA som hjälper kroppen att fungera som den ska.

 

Se till att du får i dig tillräckligt med Omega 3

Om du äter fisk två till tre gånger i veckan får du i dig tillräckligt med EPA och DHA. Men det är det få som gör. Därför bör du ta ett kosttillskott av högkoncentrerad Omega 3 dagligen. Och allra bäst hälsoeffekt får du om du följer några enkla råd:

  • Använd fiskolja i naturlig form som din kropp känner igen och har lättare att ta upp.
  • Kontrollera att oljan är klar och smakar bra.
  • Välj en olja som är renad från skadliga ämnen och som är av farmaceutisk kvalitet.

 

Vi rekommenderar dig som vill veta mer om Omega 3 läser artikel i läkartidningen. Som bland annat tar upp att Omega-3-fettsyror kan bidra till minskad risk för hjärt- och kärlsjukdomar. Det framgår också att omega-3-fettsyror kan förlänga blödningstiden och att personer som använder antikoagulantia eller acetylsalicylsyra bör rådgöra med läkare.