Svårt att få lån? - Lån trots betalningsanmärkning

thumbs up (1) thumbs down (0)

 

Vill du sänka dina månadskostnader genom att lägga om dina dyra lån eller skulder? Eller är det kanske dags för den där renoveringen, eller en bättre bil? Vi kan hjälpa dig att få lån även om du har betalningsanmärkningar.


Marginalen Bank
är en uppstickare inom finansvärlden, en nischbank känd för framför allt två saker: att erbjuda sparkonton med räntor som ligger bland de högsta på marknaden och att erbjuda bolån till privatpersoner som av olika anledningar blivit nekade av sin traditionella bank. Den attraktiva avkastningen på ett konto i Marginalen Bank är också intressant för många företagare, som kan teckna ett Företagskonto och använda Marginalen Banks Internetbank för sina affärer.
De lån som Marginalen Bank erbjuder heter Omstartslån (namnet syftar till att man startar om sin ekonomi) och kan t.ex. användas för att lösa dyra smålån och sänka sin månadsavgift. Marginalen Bank ser till kundens helhet och framtida betalningsförmåga istället för historik.

Lendo Privatlån- Lendo.se

Lendo Privatlån- Lendo.se

Vilken bank är villig att slåss mest om dig som kund? Budgivning ger bästa privatlånet. Testa gratistjänsten hos Lendo!

Seven Day - privatlån

Seven Day - privatlån

Du kan låna från 10 000 kr - 300 000 kr med ränta från 3,95%. SevenDay Finans är specialister på privatlån utan säkerhet. Det betyder att du inte behöver belåna t ex din bostad för att låna.

Logga in/Registrera dig Till kommentarer

Tipsa en vän!

Berätta om detta för din vän med e-post. Vi sparar ingen information.

Du är inte inloggad! Logga in för att samla poäng

Eller stäng denna ruta och gå vidare utan att samla poäng.