Ikano Bank

thumbs up (1) thumbs down (0)

Det är alltid enkelt att låna pengar hos Ikano Bank där du enkelt och utan dolda avgifter kan ansöka om ett så kallat blancolån upp till 350 000 kr.

Läs mer om Ikano Bank här i vår Bankguide.Ett schysstare privatlån hos Ikano Bank!

Innan du tar ett lån bör du fundera vilken långivare, bank du vill ta kontakt med. Att redan från start hitta en bank med schyssta villkor som inte bakar in några dolda avgifter lönar sig oftast i längden. Det är inte nytt, online privatlån är här för att stanna. Hos den välmeriterade banken för privatlån, blancolån, billån, låg ränta, Ikano Bank, får du möjlighet till ett schysst villkor på ditt lån och möjlighet att använda Ikano Låneskydd som en säkerhet om du skulle hamna i knipa. Vi på GratisGuide vill hjälpa dig att få en bra deal när du ska låna pengar. Vi hjälper dig med bank och låneinformation som ränta, återbetalningstid, kredit, lån med betalningsanmärkningar. Besök oss på GratisGuide och vår bankguide med jämna mellanrum för att hitta ett lån som passar dig.


Mer än bara ett lån!

Ikano bank startade som en del av IKEA, sedan 1988 är Ikano ett eget företag med familjen Kamprad som ägare. Du hittar 
inte helhetslösningar som din traditionella bank har. Du kan välja att samla det mesta, men inte lönekonton. Ikano har som krav att du behåller ditt lönekonto på din vanliga bank om du ska bli kund på Ikano Bank med sitt sparande. Ikano bank erbjuder även bolån, billån och vanliga banklån, men du kan inte ha ditt lönekonto hos Ikano som du har ett bankkort kopplat till och kan betala räkningar via. GratisGuide bankguide är glada att kunna erbjuda dig en bra möjliget till lån och sparande.

Lendo Privatlån- Lendo.se

Lendo Privatlån- Lendo.se

Vilken bank är villig att slåss mest om dig som kund? Budgivning ger bästa privatlånet. Testa gratistjänsten hos Lendo!

Seven Day - privatlån

Seven Day - privatlån

Du kan låna från 10 000 kr - 300 000 kr med ränta från 3,95%. SevenDay Finans är specialister på privatlån utan säkerhet. Det betyder att du inte behöver belåna t ex din bostad för att låna.

Logga in/Registrera dig Till kommentarer

Tipsa en vän!

Berätta om detta för din vän med e-post. Vi sparar ingen information.

Du är inte inloggad! Logga in för att samla poäng

Eller stäng denna ruta och gå vidare utan att samla poäng.